Logotyp Östersund Basket - Hemknapp

Signe Eriksson

Nummer: 21

Längd: 173 cm

Moderklubb: Blackeberg

Signe Eriksson

Guard

Signe flyttade 60 mil från Stockholm för att satsa på basketen.

Signe valde inför säsongen 2023/2024 att flytta 60 mil från Stockholm och moderklubben Blackeberg för att kunna satsa på basketen. Det ledde till spel i högsta ligan för första gången, och hon var en av spelarna med dubbellicens, det vill säga hon spelade också med Östersund Baskets division 1 lag under säsongen. Något hon kommer att fortsätta med. samtidigt som hon studerar socionomprogrammet vid Mittuniversitetet i Östersund. Säsongen 2024/2025 blir Signes andra säsong med Östersund Basket.

Varför har du valt Östersund?

Det ska bli kul och spännande att spela för Östersund i år. Jag trivs bra i klubben och i stan. Jag ser fram emot att utvecklas i miljön här uppe.