Logotyp Östersund Basket - Hemknapp

Saga Eklöv

Nummer: 0

Längd: 168 cm

Moderklubb: Norrköping

Saga Eklöv

Pointguard

Saga tog ett rekordsnabbt beslut och hamnade i Östersund.

Saga som har Norrköping Dolphins som moderklubb, har  trots sin unga ålder flera års erfarenhet av ligaspel och har även varit med och vunnit ett SM-guld hemmaklubben. När collegeplanerna inte blev som planerat, tog det en vecka från det att hon fått frågan om att komma till Östersund innan hon var på plats. Saga är en stark pointguard och poänggörare och visa under den gångna säsongen att hon är att räkna med på planen. Detta blir Sagas andra säsong med Östersund Basket.

Varför har du valt Östersund?

Jag är jättetaggad på ytterligare en säsong i Östersund. Det ska bli kul att se vad vi kan åstadkomma med nytt lag och ny coach.