Logotyp Östersund Basket - Hemknapp

Alma Hadziresic

Nummer: -

Längd: 180 cm

Moderklubb: Alvik

Alma Hadziresic

Forward

Alma levlar upp collegespel i USA till SBL i Östersund.

Alma Hadziresic har skrivit på för Östersund Basket inför kommande säsong. Alma, som är född 2005, kommer närmast från Highschool-spel i USA på Life Center Academy i New Jersey, och spelade dessförinnan i Alviks division 1-lag. Den 180 cm långa 18-åringen har också meriter från landslagsspel med U18-landslaget. Alma är ytterligare en av de basketspelare som flyttar till Östersund för att plugga på universitetet och kunna kombinera detta med fortsatt elitsatsning på basket. Det här blir Almas första säsong med Östersund Basket och även i SBL.

Varför har du valt Östersund?

Det känns kul med en nystart och chansen att få debutera i SBL Dam. Ser fram emot att kunna bidra med mina styrkor och utvecklas tillsammans med laget.